Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların taliı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın içindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların dirilik güvenliğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya haklı ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat Yangın kapısı istanbul arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis faziletli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın yahut evgin yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı gerçek rahatlıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı muhik deprem lakırtı konusu olduğu karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Report this wiki page